desember 2009

Godt nytt år alle sammen:)

2010 : Hva skal man si

hvordanvil du uttale 2010?Er det «totusenogti »eller «tjueti»?Forskning: Vi er på vei inn i et nytt tiår. Men hva skal vi kalle det? Titallet? Tiåret?Tjuetiåret? Og ikke vet vi egentlig heller navn...

Godt jeg har sikringer i hus

Prøver å få opp varmen i hjemmet mitt i denne kulden, så har guffa på med alle varmovnene jeg har(4stk),ble nok litt for mye, for plutselig satt jeg i mørket. Har nå skifta sikring 2 ganger idag og...

Nærmer seg slutten av året:Så da er det vel på tide med en liten oppsumering av noe av det som skjedde i 2009.

Litt fra bloggen minSvart-sprayNorgeskartHar malt sauen ShaunKonserter jeg har vært påKatzenjammer Timbuktu Madonnaurørt finalisterChildren and corpsePony the pirat-walk the shameFjorden Baby-Karol...

Romjula

Har hatt en fin jul og romjul med familien. Spist mye god mat,kaker og godt.Har hatt spillekvelder med maxiyatzi, kortskalle og kina-sjakk.

2års jubileum

29.Desember 2007 begynte jeg å blogge.Får å se mitt første blogginnlegg trykk HER.

Liker vinteren og liker snø;)

Quick knit

Da har jeg fått quick knitta meg mitt andre par med pulsvarmere.

Komedie

Mean Girls Mama's BoyHar idag sett 2 komedier.Begge filmene var morsomme , måtte flire litt.Ikke de beste filmene jeg har sett da men de funker bra som lett underholdning.

Pass dere småfugler, katten kommer ut..

Julaften

Da har jeg hatt en fin julaften med familien,mye god mat,fått gaver jeg har ønsket meg og så vant jeg 50kr på juleflaxkalenderen.

da er julaften her.....

å tradisjontro ser jeg nå på tre nøtter til askepott,så blir det Reisen til jule-stjernen og noe Disney tegnefilm. Merker julestemningen komme nå:)

i ramma: 24.

The Three Little Pigs

Hvit jul:)

Ute snør det,inne fyres det med ved. Treet er pynta, grøten er spist ,Grevinnen og hovmesteren er sett, gavene er pakket inn og kommet under treet. Da er det bare å vente på morgendagen:)

i ramma: 23.

i ramma: 22.

i ramma: 21.

i ramma: 20.

i ramma: 19.

i ramma: 18.

i ramma: 17.

i ramma: 16.

i ramma: 15.

i ramma: 14.

i ramma: 13.

i ramma: 12.

i ramma: 11.

i ramma: 10.

i ramma: 9.

i ramma: 8.

i ramma: 7.

i ramma: 6.

i ramma: 5.

i ramma: 4.

i ramma: 3.

i ramma: 2.

i (jule)ramma: 1.

hits